Despre mine

Sunt Stela, o femeie cu obiceiuri bune şi rele, ca orice om, cred. Una din obiceiurile pe care sunt mândră să le recunosc este acela de a mă gândi bine de tot înainte de a cumpăra ceva. Îmi place să compar preţurile, şi nu doar de dragul banilor economisiţi. Gândul că am făcut o alegere înţeleaptă îmi dă satisfacţie.

Trebuie să recunosc că am descoperit shoppingul online cu puţină vreme în urmă. De atunci ori de câte ori vreau să cumpăr ceva, dau o raită prin magazinele online, chiar şi prin cele din străinătate. Am făcut câteva achiziţii din magazine internationale şi trebuie să zic că s-au dovedit a fi foarte avantajoase. Am reuşit chiar să cumpăr aceleaşi produse mai ieftin decât în magazinele din ţară.

Deci chiar dacă e vorba de o geantă de piele pentru soţul meu sau un pachet de Pampers pentru băieţelul meu, compar preţurile şi încerc să fac cea mai bună alegere. Însă asta nu exclude nici micile magazine din orăşelul meu unde, în mod surprinzător, am găsit cele mai mici preţuri la unele produse.

Leave a comment