Plata online – soluția antistres

             De câte ori ai stat la rând să achiți o factură? Câte ore ai risipit din scurta ta viață așteptând să îți vină rândul la ANAF?

plata onlnie coada la anaf

Acum plățile sunt mai ușoare, mai rapide și mult mai eficiente. Cu câțiva ani în urmă plata cu cardul a fost privită ca o modalitate suspectă de fraudă. Iată motivele pentru care este avantajos să îți folosești cardul mai des.

Ești scutit de comision. Dacă alegi să plătești online o factură sau un serviciu, la retragerea sumei de pe contul tău bancar nu o să se retragă nici un fel de comision.

Timp economisit. Imaginează-ți cât timp economisești dacă plăteși online. Mai mult de atât nu ești legat de o oră anume pentru a achita, o poți face la orice oră vrei.

Comoditate. După o zi lungă la serviciu de ce să mai stai la coadă? Mai bine stai acasă și îți rezolvi facturile comod și simplu.

Discreție. De exemplu dacă vrei să cumperi un cadou sexi pentru partenerul tău nu ești nevoit să te stânjenești la casierie. Cumperi online, ai discreție maximă.

Evidența mai clară a cheltuielilor. După mai multe achitări online ai posibilitatea de a vizualiza un istoric al plăților tale, așa nu te întinzi mai mult decât îți este plapuma.

Dacă nu ți-ai folosit încă cardul pentru plăți online este timpul să o faci. Succes!

Leave a comment